Pálya

UPOZORNENIE !  Niektoré useky trasy vedu po chránemom uzemí 3. stupňa a tiež po chodníkoch na ktorých je podla lesného zákona zákaz pohybu cyklistov.
Výnimka platí iba v deň konania pretekov v čase od 10:00 do 16:00.
Žiadame Vás o rešpekotvanie týchto skutočností a dodržanie všeobecných pravidiel o ochrane a pohybu v prírode.
Ďakujeme!

2019SingletrackMarathon50km.gpx

  (nagyításhoz, klikk egér jobb gombbal, majd  "megnyitás uj ablakban")              

   

 

 

80km ( 77km / 2420m ):   KassaHosszu2018.gpx

   

 

 

Na trati je horská prémia Lajoška a tchnická prémia Kopec Pravdy.  

Az egykörös hosszutáv edzett , technikás versenyzők részére ajánlott, akik imádják az erdei ösvényeken való száguldást. Ezt a távot valasszák azok is akik meg szeretnék ismerni a Kassa kornyékét, szeretnének egy jót tekerni, szeretik a kihívásokat, és nemcsak az elso helyért hajtanak de elsősorban saját maguk feletti győzelemért. 
Ezen a távon a Jahodnai főuti átkelőn (42.km) van időlimit meghatározva ami 14:00 ! 
A versenyző a limit időn túl is tovább haladhat, de a versenyben már nem lesz értékelve, valamin a limit idő után a pálya már nincs a rendezők által biztosítva.

 

 

50km ( 47km/ 1440m) :    KassaKozep2018.gpx

       

 

 

Lajoškai hegyi prémium és Kopec Pravdy technikai prémium.

Az igazi singletrack élmény . Ezen a távon szinte hihetetlen 32km-nyi  singletrack várja az indulókat. Nagyobb részt játékos, természetes uton létrejott ösvényekről van szó, extrém szakaszok nélkül, így mindenki a tudásának megfelelően tud rajta lassan és biztonságosan vagy csörtetve végigmenni. A 7. kilométeren A Lajoskai hegyi prémium várja a leggyorsabbakat. A 32. kilométeren pedig egy speciális „igazság hegye“ prémium van, ahol a cél egy 100m hoszu meredek technikás emelkedőn lábletétel nélkül kitekerni.“ 
           

     

20km 22km/630m:   KassaRovid2018.gpx

      

Ezt a pályályát ugy terveztük, hogy amatőrök és a családi verseny résztvevői is gond nélkül teljesíthessék. Ugyanakkor benne maradt a verseny legmagasabb pontja a Lajoskai menedékház és egy-két laza sigletrack is hogy a kezdők is belekóstolhassanak az igazi mountainbikeozás élményébe.  

 

 

A pálya jelzése:

Az UCI szabályai alapján , Irányjelek, nyilak, (fehér alapon fekete nyíl) jelzik az irányt keresztezodéseket, veszélyes lejtmeneteket stb. továbba nejlon szalag a fákon , az utfeluleten pedig nyilak jelzik a helyes utvonalat.
Jelezve lesz a frissito állomások kezdete és vége, és a prémiumok helye is..

 

        

                                              

 

Rajt/cél terulet :